Landweringstraat 112, 6133AJ Sittard

Over ons

Over ons - De Landjwaer

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Contact opnemen  

Blijf op de hoogte en volg ons op social media voor het laatste nieuws en updates!

image

Wij helpen u graag verder!

Op zoek naar de perfecte zaalverhuur? Bij ons vindt u de ideale locatie voor zowel privé- als zakelijke evenementen. Of u nu een feest, bruiloft, vergadering of conferentie organiseert, onze zalen bieden de ruimte en faciliteiten die u nodig heeft.

Met een capaciteit tot maximaal 80 personen kunnen wij aan de wensen van diverse doelgroepen voldoen. Onze 3 zalen zijn uitgerust met moderne audiovisuele apparatuur en flexibele opstellingsopties, zodat u uw evenement naar wens kunt inrichten. Of het nu gaat om een intieme privéviering of een professionele zakelijke bijeenkomst, wij zorgen voor een passende setting.

Onze zaalverhuur is geschikt voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, jubilea, bedrijfsfeesten, seminars en meer. Ons ervaren team staat voor u klaar om u te ondersteunen bij het organiseren en plannen van uw evenement. Met persoonlijke aandacht zorgen wij ervoor dat uw wensen en eisen worden vervuld.

Naast de ruime capaciteit en uitstekende faciliteiten bieden wij ook flexibele huuropties en betaalbare tarieven. Wij begrijpen dat zowel privépersonen als zakelijke klanten behoefte hebben aan betaalbare oplossingen zonder concessies te doen aan kwaliteit en service.

Wacht niet langer en maak uw volgende privé- of zakelijke evenement tot een succes met onze zaalverhuur. Neem vandaag nog contact met ons op om de beschikbaarheid te controleren en een offerte op maat aan te vragen. 

Lees meer over Zaalverhuur