Wat komt er allemaal kijken bij het onderhoud?

Aan een gemeenschapshuis net zoals bij een woning zit altijd onderhoud. Vaak gaat er iets kapot en moet dit hersteld.

In het verleden zijn er vele zaken vervangen of gemoderniseerd om weer jaren mee te kunnen.

Toen Stichting Gemeenschapshuis de Landjwaer intrede nam als faceliterend orgaan om de Landjwaer te exploiteren is er groot onderhoud uitgevoerd. Een nieuw geisoleerd dak en kunststof kozijnen met HR++ glas werden aangebracht. Ook werd er een nieuw brandveilig plafond geplaatst en voorzien van moderne energiebesparende verlichting. Dit alles met medewerking van Gemeente Sitard-Geleen.  

Om een gezellige sfeer te creƫren werdt er ook programmeerbare verlichting geplaatst en een harmonicawand om de zaal kleiner te maken of 2 maal te kunnen gebruiken op hetzelfde moment.

Banner

Tot slot werd er nieuw sanitair geplaatst en werd de keuken vervangen door een exemplaar met meer bergruimte welke ook nog eens volledig werkend en compleet is.

Om de gasten en gebruikers van de Landjwaer een meer huiselijke sfeer te bieden is er vorig jaar een artiest aangetrokken die muurgraffiti heeft gemaakt van markante dorpsgezichten uit Ophoven. Deze is zeer geslaagd en wordt door velen zeer gewaardeerd.

Er blijven echter altijd werkzaamheden die noodzakelijk zijn. Simpele zaken zoals het vervangen van een lampje maar ook het aanleggen van een waterleiding onder de vloer.